dimecres, 1 d’agost del 2018

Dia 31. Cracòvia? Cracòvia, Cracòvia.

Avui hem deixat definitivament Zakopane per tornar a Crackòvia siti senter.

El dematí, després d'haver dormit tot el vespre com a bebès per la pallissa del Rysy, als veïnats del càmping els hi ha pegat per arreglar el sostre de casa seva (amb berbiquis, claus, martells...) i, evidentamentissim, ens han despertat. Alguns han aprofitat que no teniem res a fer el dematí per anar a fer un cafè al millor lloc de la zona: el Mc Donald's.

A continuació, ens hem despedit de l'amo del càmping (l'apodat Luigi) amb moltes llàgrimes i ens hem colat a un bus, com de costum, per arribar al centre de Zakopane i pillar uns tickets cap a Cracòvia. N'hi ha que abans d'això han aprofitat per anar a tastar, com diu en Juanan, la Carnota famosa que fan allà.

El viatge en bus ha durat unes 4 hores (ja hi esteim acostumats, 0 dramas). En arribar a la ciutat ens hem dirigit a la famosa office a la que havíem de dormir els primers dies (que no va ser així perque la madòna contestava tot tard als correus i li vàrem fer un poquet un feo). Tot i els malsentesos, els astres segueixen al·lineats per tal de que l'encantadora senyoreta ens donàs una segona oportunitat de dormir-hi.

La sorpresa va ser quan la casa no tenia fogons i estava prohibit utilitzar el càmping gas. Menys mal que aquesta si que comptava amb microones i amb una fantàstica màquina per fer tè. Això ens va permetre poder sopar de uns super Yatekomos marca super blanca juntament amb unes croquetes de microones kitikagues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada