dissabte, 22 d’agost del 2015

Joc anecdòtic

Joc anecdòtic

Bon vespre o bon dia!

Un dia que aparentava ser només de trajectes i cansament ha acabat essent un dia d'anècdotes i aventures per contar!

JOC: A continuació contarem una serie d'anècdotes de les quals una d'elles no és correcta, és a dir, no ha succeït.

Les dues primeres persones que comentin i encertin l'anècdota falsa rebran un PREMI PERSONALITZAT ben xuli a la nostra tornada!

A) Na Madeleine s'enrampa amb tot el que troba i ja n'està cansada. En un moment de desperació decideix posarels peus nus al terra i, per recomanació d'una experta en aquests temes, decideix aferrar-se a un cossiol (era lo més viu que hi havia en tota l'estació a part de les persones)

B) N'Annie i na Madeleine han anat a fer la compra. Estan cansades i desperades i que tot estigui en polonès no ajuda; volen comprar arròs i decideixen obrir un paquet al mig del supermercat per saber si és el que estan cercant.

C) Són les 18:41h. i pujam al darrer tramvia del dia. Quan entrem ens pega un atac de rialles a caure del cansament i de factors biològics interns que ens fan delirar. Un home ens fa callar cridant ben fort "Shut up!" mentre beu d'una petaca i ens mira de reüll (fa poreta).

D) Na Sarah Jane, na Julietta i n'Elisabeth estan assegudes en un racó de l'estació de Poznan, quan arriba un nin que decidiex despullar-se i, mentre la seva mare li intenta posar la camiseta, es lleva els calçons i clava el cul a mig pam de la cara de na Julietta.

E) Estem assegudes passant comptes (anam bé de duros) a l'estació de Poznan, quan se'ns acosta un grupet de joves polonesos (ben curros) i ens diuen que són scouts i ens expliquen com es diuen les seves "unitats" i coses del seu "agrupament". Al cap d'una estona ens volen mostrar una dansa tradicional de la seva regió i la ballem tots junts. S'assembla a la sardana catalana!

F) Són les 23:57 h. i ja tenim el blog fet. Quan anem a publicar-ho ens avisa de que no hi ha connexió bona a internet (fora de línia). No s'ha guardat res. Mos cagam en tot i decidim fer-ho al dematí següent.

G) Són les 09:40 h. i tornam a tenir el blog fet. Estam a sa parra i quan anam a publicar-ho per segona vegada, tampoc tenim internet (fora de línia). Ho tornam a perdre tot. Mos cagam en tot i decidim escriure en una nota del mòbil. "L'ésser humà és l'únic animal que cau dues vegades amb la mateixa pedra".

H) Quan arribam al càmping, muntam la nostra super tenda i guardem les nostres coses. Anem a demanar a recepció si hi ha qualque lloc on poder cuinar. La senyora ens diu que pot ser a la cuina del restaurant del càmping puguin cuinar-nos el menjar que hem comprat. Posam cara de pena i bones nines i amb tota sa barra del món anem a la cuina del restaurant a demanar-ho. No ens entenen i ens donen una olla. Tornam a tenir tota sa barra del món i els ho explicam millor fins que ens entenen. Mos fan el sopar! Tenim massa sort...

I) Ja arribam a l'estació de Poznan i totes dormim excepte na Madeleine, que és al bany (raaaaro! Jajaja!). Ella se n'adona que és la nostra aturada i ens desperta. Quan estem a punt de baixar, sols queden n'Annie i na Madeleine quan les portes es començen a tancar. En un moment de desperació n'Annie comença a tocar tots els botons possibles (fins i tot el de tancar portes, poc útil) fins que s'obren i baixen les dues pringades. Ens pega un atac de riure del ridícul que fem i dels nervis que tenim!

J) Són les 13:04, el tren fel futur de Hogwarts ha partit de Wroklaw a les 11:21. Ens hem vist obligades a dividir-nos, na Julietta i na Sarah Jane han tingut la sort de viatjar en el compartiment amb una padrina i un nadó, són molt amables i riallers, com solen ser les persones. Na Madelein, n' Annie i n' Elisabeth ens hem adentrat al vagó 6 compartiment 71-76 contentes amb la companyia jove que ens havia tocat, no havien passat ni dos minuts i sense sebre com han entrar una parella de vellets dins el nostre compartiment, on ja no hi quedava espai. En qüestió de segons la parella ha començat a empenyer i xerrar agresivament a les dues al·lotes hippies que tan bé ens havien rebut.
En aquests moments ens trobam incapacitades per seguir el nostre estil de vida; ens fa por estirar-nos, badallar, xerrar fort, cantar, riure, fer-nos trunyelles, menjar quelitas, enxufar el mòbil, treure la navalla de n'Elisabeth per tallar el formatge, fer pulseres... 
Esperam que les dues al·lotes hippies hagin tengut més sort que nosaltres a l'altre vagó.

K) Som als banys de l'estació de Poznan. Decidim agafar unes bossetes de paper, que serveixen per tirar al fems les compreses i tampons, per a guardar els entrepans de demà!

Au! Bona sort companys!

Pd: RECORDAU POSAR EL VOSTRE NOM AL COMENTARI

Pd 2: No pujam fotos per no donar pistes.

En Mr. Bean es despedeix!

22 comentaris:

  1. Jo crec que és sa G

    ResponElimina
  2. jo dic que es sa E
    Som na Bel
    (ara que hi ha premi, surten com esclatasancs, ja,ja)

    ResponElimina
  3. Jo creo que sa falsa es sa J, es tren de Hogwarts no pasa per Polonia

    Miquel E.

    ResponElimina
  4. Jo creo que és sa D
    Silvia R.

    ResponElimina
  5. uuuuhhhhh!!! a mi tot me pareix creible, però no entenc es sentit de sa A (en tornar jo m'ho explicareu) i de sa B, ja ni te cont; encara que s'etiqueta estigués en polonés, s'arròs té el mateix aspecte, no?
    Trob que en tornar heu d'anar amb ses mares a fer sa compra.
    Au....

    ResponElimina
  6. Bé, me deis que m'he de decidir per una:

    A: no li veig es sentit, però a lo millor funciona.
    B: increible!!! ja ho val!!!.
    C:un homo malsofrit (que xerrava inglès)
    D: Jo en conec un que ho feia
    E:uns que volien lligar
    F: coses de s'internete
    G: idem
    H: ja dominau polinglish + lleguatge corporal
    I: aaaaiiii, quin sussto eh?
    J: dos vells malsofrits
    K: així m'agrada, que tengueu recursos!!!!

    En difinitiva, tot pot ser; però diré sa B perquè vull pensar que es sa falsa.


    ResponElimina
  7. uf!! ara veig que si l encert i no he fet es comentari no tenc premi,
    passar comptes devant tothom, no se, no se
    pèro ballar....., se veritat es que no vos hi veig ballant a s estació
    quan se lliurarà es premi?
    bel

    ResponElimina
  8. Es la J perque aquest tren es un tren imaginari

    Cati Suau

    ResponElimina
  9. Es sa k, heu pagat per entrar a banys? QUE PER ANAR A NES BANY NO SE PAGA, ABANS SE PIXA A NES CARRER!
    Pere

    ResponElimina
  10. Sa g.
    Sou massa llestes, no vos pot passar dos pics :)

    ResponElimina
  11. Jo dic que es sa H, no se pot tenir tanta sort!
    Katiana
    Pd: hola isabeeel

    ResponElimina
  12. Es la sisena vegada que escric comentari... Se m'actualitza cada vegada i no es penja....

    Es la k!

    Ara si es veritat es molt bona.

    ResponElimina
  13. jo crec que és la D, ara que podria ser qualsevol !!!
    Anna

    ResponElimina
  14. jo crec que és la D, ara que podria ser qualsevol !!!
    Anna

    ResponElimina
  15. Noltros esteim ben embullats perquè n'hi ha un parell que ens costa creure-les (sí que vos han passat anècdotes !!!) però si n'hem de triar una triam la J

    ResponElimina