divendres, 19 de juliol del 2019

Siempre menekorina nunca inmenecorina

Subtítol: Cortar patatas en tiempos/huevos revueltos. 

Esperam que es temazo d’ahir vos hagi deixat sense paraules, així que avui mos prenem sa comoditat de no fer un altre hit. 
Avui hem caminat literalment i de fet 23 km, amb pipipausas i molts de lagüitos. No hem vist cap oso, pero cal dir que es primer dia varem veure una serp epilèptica. 
Hem passat per Cuber i es Gorg Blau travessant es torrent de Vinireich (si, Biniaraix en alemany s’escriu així) i per acabar hem passat per s’Area 51. A s’hora de dinar mos hem aturat a nes Black Lake i allà hem fet panxing i una bona siesta, de sa qual mos han despert els de sa Inserso (incienso en basc). 
Durant sa ruta han aparegut personatges famous de pelis, tipo en Frodo, n’Schrek i mas. 
Una guardabosquesiselvasnegras, vestida de Scout d’America, rollo amb camisa i insignias, mos ha tret d’un llac en es que no podiem estar, pero no s’ha enfadat perquè sabia que no enteniem ses senyals, doncs totes estaven en neerlandès o algo. 
Per acabar hem fet es sopar i una menekorina (manacorina pa los amigos) que varem coneixer ahir mos ha deixat estris de cuina per segona vegada consecutiva. Muy maja la verdad. 
Demà anirem a passar el dia a Friburg, una city amb nom de Salsixa. 
Os seguiremos informando. 
PD: mos hem dutxat per primra vegada, limpitos como el culito de un bebé. 

Siempre teligente, nunca inteligente. 




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada