dijous, 25 de juliol del 2019

No te gusta? Entonces mierda.


Avui hem començat es dia bastant tardet, aprox a les 6:30 amb una excursió ligerita (aprox 23 km, tot costes per amunt i per avall) una simpàtica diada sota una temperatura de lo més agradable (aprox 35 graus). Durant sa ruta hem anat cercant contrincants del Senyor H i decidint qui guanyaria a una batalla campal mentre disfrutavem de ses meravelles naturals que mos oferien els Alps (sabem que eren els Alps perquè hem vist sa rossa aquella de Sonrisas y Lágrimas). Entre nosaltres hi ha hagut super bon clima també durant tota sa ruta (aprox un poc de roce) (pero el roce hace el cariño). Com que som super amics sempre arribam a acords i mos feim abraçades.
S'excursió ha acabat a un llac ben simpàtic, des qual no hem disfrutat tot d'una perquè sa son mos ha guanyat i s'herba és bona per dormir. Mentres uns dormien, els altres hem anat a comprar aigua, sucs i gelats perquè ses baixes temperatures (aprox 35 graus) alemanyes mos han deixat ben secs. Després de dinar i fer sa becadeta hem anat a nedar a un llac un poc verd però ben curro.
Schliersee és oficialment Palmanyola del nord amb un parell més de farmàcies i algun que otro lago. Ah, també hi havia qualque alemany. Hem pillat un o dos busos, -el pan de cada día- i hem arribat a cases. Hem sopat unes hamburgueses dignes des McDonald's però super casolanes i anam a dormir més o menys prestet.

* Nota per n'Emma i en Xisco, papas d'en Pau Ramon: comprau-li calçons des seu tamany, que avui pareixia el capità calçotets.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada