diumenge, 28 de juliol del 2019

Las macabras aventuras de Glopi y Poti

Avui matí ben prest i un poc insípit, ens hem despert i hem agafat transport cap a München. Un pic allà hem anat cap a un kamping molt xulo i insípid. Estava ple de jovensuelos y jovensuelas hippies, alternativos, hippster, insípids y algun que otro parguela. En Manolo mos ha deixat bocabadades. Ara mateix, 00:18, encara molesten... la verdad es que algun ha begut tant que demà quasi no ho conta un poc insípid.
Aprox a les 18 hem anat cap al centre a fer un poc de turisme insípid. El busero n.1 no ens volia deixar baixar del bus, el busero n.2 ha qüestionat les nostres insipides prendes a l’hora de pujar al bus, i ncara no sabem perquè. Tot i així, finalment ha funcionat i hem arribat. Se’ns ha fet tard i hem hagut de comprar, i amb molt de gust, un insípid Yatekomo.
Na Poti i en Glopi mos han guiat per sa ciutat, tot mostrant-nos les meravelles naturals de Múnich, així com un concert de Jesús loves you o una gran varietat de cultures i religions, d’aquestes de devers per Àsia. Després de sopar hem conegut una altra mallorquina i hem anat a dormir ben acompanyats de música i gent alcoholitzada.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada