divendres, 3 d’agost del 2018

Entrada EXTRA. Despertada a Barcelona.

Bon dia un altre cop. Ja que tornam avui, dia 2, no creim que molta gent miri aquesta publicació, però pensam que s'ha de contar el nostre darrer vespre junts.

Com ja vàrem dir, hem dormit a l'aeroport de Barcelona i hem tengut alguns problemes. Els nirvis començaren quan, un cop agafat el bus llançadera per anar de la T2 a la T1, el sr. Jaume Pau D'Agosto Pons se'n adonà compte de que havia deixat a un carrito la seva bossa de mà. La documentació, la insulina, la foto de la mare... tot era allà. Era obvi que l'havíem de recuperar quan abans.

I, per acabar de rematar-ho, no ens deixaven passar el control de seguretat perquè era massa prest per el nostre vol (eren les 11:56 aprox). I el problema d'això era que fèiem comptes sopar allà, ja que a Cracòvia no ho havíem fet.

Però es veu que els astres segueixen al·lineats, i la policia ens va cridar per dir-nos que havien trobat la bossa amb tot a dins. I vàrem trobar també un lloc acceptable per sopar. Ja tranquils i amb la panxa plena, ens dirigirem a un lateral per veure si dormiem una mica.

I així ho estarem fent (juntament amb molta altra gent que havia tengut la mateixa idea) fins a les 4:30, que va venir la policia a despertar-nos a tots perquè "El aeropuerto ya está en marcha". Aprofitarem això per passar el control i cercàrem un lloc on seguir dormint.

I hem estat dormint com si fóssim bebès fins a poca estona abans de les 8 (tot i que n'hi ha molts que encara dormen). Ara anirem a colque lloc a berenar i ja esperarem a la porta per embarcar i tornar a casa.

Si has llegit això, tot i haver dit ahir que ja no pujaríem res més, dèu ser perquè ens enyores molt o perquè passes pena per nosaltres, i vull dir-te que tranquil/a, que esteim tots a la perfecció i que ja queda molt poc perquè ens tornem a veure.

Moltes gràcies per aquesta fidelitat a les nostres publicacions. Mohbbeim.

PD: El vol parteix a les 11:55. Anam amb Air Europa i segurament serem puntuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada