diumenge, 28 d’abril del 2013

Geeeeeeeeent que ens anam a Polònia i ja no hi ha marxa enrere perquè ja tenim els bitllets!!!!!! PERÒ ARA ENS HEM DE POSAR LES PILES PER PREPARAR-HO.

Aquest cap de setmana hem decidit que farem sis viatges en tren i els llocs on hi anirem, però  falta concretar  coses  i dies, i també hem de pensar on dormim. PERÒ LA COSA AVANÇA.

El pla és partir de poznan a bydgonszcz, despés cap a varsovia, de varsovia a cracovia i de cracovia a poznan. Hem invertit la ruta i els dia i el planning més exacte ja ho xerram quan ens vegem que és massa xungo per escriure-ho.

Amb aquesta informació ja podem començar a mirar coses a fer/visitar per varsovia, ponan i per cracovia ( a cracovia ja tenim auschwiz i hem de mirar les mines de sal).

Una altra cosa a mirar es el carnet internacional de l'estudiant.

També pensau que hem de treure els billets d'interrail aquesta setmana.

Ah i la tarjeta sanitària es pot solicitar per internet    solicitud tarjeta sanitària

Altres coses:


Dia 4 de maig, és l'arribada a Palma de la flama del Correllengua que aquests dies ha vistitat tots el racons de la nostra illa. 

L'Obra Cultural Balear juntament amb els Joves de Mallorca per la Llengua, han convocat com a acte final del Correllengua 2013, la Cadena Humana per la Llengua. 

Dia 4 de maig, el nostre agrupament s'adhereix a n'aquesta activitat.

Com quedam?

17'30 Estació intermodal, a l'altre costat de les escales, davall l'estructura de ferro blanca.
19'30 Al mateix lloc.

MAPA (clicau aquí per veure el lloc de trobada, on hi ha el punt verd és on ens veurem)

Pensau que totes i tots és important que anem uniformats i duguem berenar i aigua.

Volem fer extensiva aquesta activitat a tots els pares, mares i famílies que vulguin participar amb l'agrupament d'aquesta Cadena Humana.

Ens veiem dissabte!

Després hi ha consell, qui hi va?

3 comentaris:

  1. per lo des consell varem dir que ja que erem a palma si sa gent de palma preferia quedar i ja aniria al proxim pues millor anar-hi els altres
    jo hi puc anar perque al del mes que ve segur que no hi vaig!

    ResponElimina
  2. Vos pareix be el que ha dit na Maria? a jo si, pero bè si ningú més pot, jo si voleu puc tornar, en principi, a més al del mes q ve tampoc crec que pugui anar-hi.

    ResponElimina
  3. a mi me pareix be el que ha dit :P
    Si voleu es proxim m'hi puc quedar jo

    ResponElimina